PE-Lining

Arm-tec Division tilbyder I samarbejde med bl.a. Grundfos en unik løsning for renovering og opdatering af gamle pumpebrønde.

Løsningen består af en ”Inner lining”, som er udformet som en indvendig brønd og faststøbt i den eksisterende betonbrønd. Innerbrønden opbygges af PE plader i bundsektionen og PE rør på siderne. Bunden er forstærket udvendig med stålarmering for at overføre styrke og fastholdelse mod opdrift af bundsektionen. Hulrummet mellem den gamle og den nye brønd udstøbes med flydebeton og giver forstærkning til både den gamle og den nye brønd. PE liningen er sikret til langtidsholdbarhed, da det kan modstå det meget aggressive miljø og kan genanvendes ved nedlæggelse af brønden.

Den nye brønd leveres med færdig rørføring i PE eller AISI 316, klar til pumpe montage. For at sikre optimal omstøbning af ”PE Liningen” er den forsynet med glidestyr på siderne som centrerer den nye brønd i den gamle beton brønd. Hele renoveringen kan udføres på ca. 10 – 12 timer og er en effektiv løsning ved renovering af utætte beton brønde, som trænger til opdatering.

Som en ekstra forbedring kan der med den nye foringsteknik uddybes yderligere i den gamle betonbrønd og dermed øge volumen væsentligt i pumpesumpen. Hermed opnås den bedste driftsøkonomi.3

 

 

 

 

 

 

 

Fakta 

– Slut med at pumpe grundvand – en fremtidssikret tæt installation

– Præfabrikeret PE indsats – ny pumpebrønd uden opgravning

– Hurtig installation – alt klares indenfor 10-12 timer

– Bedre driftøkonomi ved øget volumen i pumpesumpen

 

 

 

 

 

 

 

More...